LEGEND OF OBSESSION

COLECTIA
 

Putem numi „opulenta” ca fiind risipa a ceea ce nu avem neaparat nevoie sau avem din abundenta. De ce sa creati un fel de mancare ca mousse, soufflé cand totul se termina in stomac? Si de ce sa mergeti la opera, la teatr sau la o galerie de arta, exagerand, am putea spune ca este o pierdere de timp, nepractica, nefolositoare! Si de ce sa folosesti un covor cand poti trai si fara?

Colectia Legend of Obsession este un covor practic: cu materiale naturale selectate – viscoza si lana – dar si un accesoriu de acasa, care te va insoti pentru totdeauna, pentru ca este de calitate superioara. Tesatura stransa are ca rezultat o senzatie extraordinara – va veti bucura de o senzatie extrem de placuta sub mana ta.

Iata deci si acesta este paralela cu opulenta: Legenda de obsesie este mai mult decat o utilitate, mai mult decat un accesoriu pentru incalzire este sii o poveste de dragoste. Un covor este, în aceptiunea noastra, expresia gustului si a elegantei, a vointei de a pune in contradictie orientarea practica a vietii de zi cu zi. De aceea, am creat colectia Legend of Obsession echilibrata si perfect conceputa – ca pare a fi o pierdere de timp pentru frumusete, exclusivitate si lux.

Designul Legend of Obsession este realizat pentru a satisface cele mai inalte cerinte si pentru a oferi mai mult decat simple accesorii.

320 MULTI

320 TAUPE

321 MULTI

321 TAUPE

330 GREY

330 IVORY

330 SAND

330 SILVER