Obsession

COLECTII

LEGEND OF OBSESSION

Colectia Legend of Obsession este un covor practic: cu materiale naturale selectate
viscoza si lana – dar si un accesoriu de acasa, care te va insoti pentru totdeauna, pentru ca este de calitate superioara. Tesatura stransa are ca rezultat o senzatie extraordinara – va veti bucura de o senzatie extrem de placuta sub mana ta.

TASTE OF OBSESSION

„Bunul gust te ajuta sa alegi tot ce este mai bun” spunea aforistic Oscar Wilde
Ei bine ce ar fi spus despre colectia TASTE OF OBSESSION? Expresia artei moderne, mestesugul practicat din vascoza naturala, imprimare minutioasa, o productie a celor mai buni. Taste of Obsession asortat cu un mobilier rafinat creeaza un spatiu de locuit de inalta calitate pentru tine. Bucura-te de aceasta colectie.

LIMA

Frumusetea originara din arta popoarelor sud americane se materializeaza in gama Obsession prin colectia LIMA. In acest sens am proiectat si adaptat la unaccesoriu de
acasa de inalta calitate un design care este subordonat logicii culorilor naturale. Dar, in
aceasta simpla structurare si sondare in acelasi timp, posibilitatile aproape nelimitate de combinare sunt ascunse. Indiferent de natura decorului interior sau de atmosfera confortabila acest covor cu un design special va va imbogati casa!

TIBETAN SHEEP

Tibetan Sheep este blana reala exotica marca Obsession, care isi pastreaza caracterul original printr-o prelucrare atenta.

PREMIUM SHEEP

Premium Sheep este un produs natural de inalta calitate de la Obsession, care isi pastreaza caracterul original printr-o prelucrare atenta.

COOL POUF

Piesa de bijuterie chiar din colt este folosita pentru intalnirea de seara cu
prietenii: Distreaza-te!

POUF EXO

Cool Pouf pentru exterior in noua editie Obsession! Foarte util pentru balcon, terasa, oriunde in aer liber!

GLAMOUR STOOL

Un scaun Obsession este mai mult decat un obiect de design este un garant al
sociabilitatii.