Lalee

COLECTII

FASHION

Covoare tesute cu un caracter de epoca. Aspectul atractiv de epoca poate fi combinat cu orice schema de culori in mobilierul modern si clasic. Armonizeaza perfect cu mobila ta si creeaza un frumos aranjament de epoca in casa ta.

ISFAHAN

Acest covor oriental nu trebuie sa-ti lipseasca. Pentru cei care cauta ceva clasic, modelul este o alegere de top. Este proiectat pentru diferite zone de locuit. Designul covorului cu franjuri infundate vor umple fiecare camera cu caldura.

JAIPUR

Calitatea si designul detaliat sunt graitoare pentru acest covor. Modelul de filigran in aspect dungat este subliniat de fibrele de lana moale si inconjoara fiecare camera intr-o ambianta calda.

NOBLESSE

Acest covor este usor de combinat cu o varietate de stiluri de decoratiuni interioare. Stilul atractiv de epoca se potriveste atat decorului oriental, cat si stilurilor combinate cu caracterul de epoca.

PATCHWORK

Piele intr-un design mozaic elegant. Acest covor este un eye catcher absolut! Combinatia de piele naturala si designul mozaicului la moda face o figura eleganta in fiecare zona de locuit.