Louis De Poortere

COLECTII

FADING WORLD

Aceasta colectie este inspirata din designul Babilonian si are o compozitie multi-strat de elemente geometrice si atipice florale, arabe, in tonuri de culoare neuniforme. Tesute intr-o constructie de tesaturi plate la moda, toate covoarele noastre sunt finisate manual cu colturi intarite si un strat anti-alunecare pentru o fixare sigura

KHAYMA

Khayma reprezinta cortul traditional folosit de triburile nomade din desert. Prin extensie, inseamna si familia, casa sau tribul in ansamblu. Colectie este inspirata de designuri tribale din regiunea Atlas, recolorate in amestecuri uimitoare care curg, cu o grila distinctiva de model, dispusa in partea superioara.

MAD MAN

Inca din anii ’20, Madison Avenue a fost centrul industriei de publicitate americane.
Madison Men au fost baietii de aur ai anilor ’60, care „au visat” imaginile marcilor iconice
din SUA. Inspirat de aceasta tema, Louis De Poortere a creat o noua colectie de covoare „Vintage ’60”. Un amestec de linii drepte si rupte, de fire mate si stralucitoare, linii de creion netede si neregulate.

SARI

Sari este inspirat de covoarele indiene din resturi de matase sari. Ofera un model luminos si neregulat in dungi. Tesute intr-o constructie de tesaturi plate la moda, toate covoarele noastre sunt finisate manual cu colturi intarite si un strat anti-alunecare pentru o fixare sigura.

VINTAGE

Aceasta colectie de covoare este inspirata de o combinatie eclectica de modele din est, combinata cu modelele europene originale din secolul al XVIII-lea. Aceasta combinatie frumoasa de design ofera o savoare bogata a trecutului nostru istoric. Culorile moderne si rustice permit covoarelor noastre sa se adaptezet cu orice stil interior.